Saturday, July 18, 2009

Trg bike weeks


motor polis pun ada..


member aku PE dgan HD kangkang nya. he.he


Inilah member aku Mokhtar Embong

Trg Bike weeks


Banyaknya moto..kalaulah aku punya

trg bike weeks


malam menginap di Permai Inn Kuala Trengganu.. sebab aku join lambat terbang rm170 sb duduk sorang2.

Macam macam moto ada, yang tegak, yang tonggeng, yang kangkang, yang gayut pn adaa..hee,\. he

TRG BIKE WEEKS


Pppeeh banyaknya moto beb di dataran shahbandar malam sabtu 17 julai2009

Masa ni baru balik dari Yong Peng dan singgah di Petronas Kajang/Puchong. pun pergi dengan moktar gak. er6n dia yang warna biru tu..

Rumah Moto


Beijing Jun 2009





Posted by Picasam


 
Posted by Picasa

Aku Di Beijing

Posted by Picasa

TRG BIKE WEEK

Berkumpul pada malam sabtu 17 Julai di Dataran Shahbandar K. Trg.. banyak moto beb...motor wa tiga dari kanan.
Posted by Picasa
Posted by Picasa17 Julai 2009. Makan malam di Pulau Duyong, tempat berlangsungnya Monsoon Cup. Ramai bikers datang semalaysia,singapore, siam pun adaa..

Trg 15 July 2009

Perjalanan balik dari Trg bike week 18/7/09 pada,tunggu moktar embong di simpang gambang/segamat. Dia ni dari mersing pastu kami berdesut balik KL ikut hway LPT masuk ikut gambang
Posted by Picasa

Friday, July 17, 2009

Thursday, July 16, 2009

UMRAH 2008 Doa dan Harapan



Dapat bergambar dgn show unit di Bahrain on the way nak gi buat umrah August 2008

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK