Wednesday, July 25, 2012

Wakaf baru untuk EP Homestay...

EP Rawang Homestay Bungalow sedang dinaik taraf untuk keselesaan pengunjung. Pengunjung kelak boleh bersantai sambil bersembang di wakaf  yang disediakan . Inilah kelebihan menginap di homestay. Rumah boleh dihuni secara beramai-ramai dan pastinya amat berbaloi dengan nilai wang anda.

Wakaf dibina menggunakan kayu terpakai dan  meminimakan penggunaan paku... 


Pekerja bertungkus lumus sehinga larut malam  untuk menyiapkan wakaf sebelum  lebaran..

Rangka wakaf yang telah ditegakkan...sebelum ditegakkan rasa macam kecil, bila tertegak masyaAllah...besarnya...! Sangat berbaloi untuk kemudahan  pengunjung...

Wakaf dengan ukuran 10' x 20' dengan kemudahan set BBQ bakal memberi nilai tambah penginapan anda disana.. Dengan  halaman sediada yang luas pelbagai aktiviti keluarga seperti majlis perkahwinan, pertunangan, perjumpaan  sanak saudara, sahabat handai dsb boleh dibuat di sini. Untuk tidak menghampakan anda,  tempahlah awal . Penginapan 'walk in' jarang dapat dipenuhi kerana homestay sentiasa penuh terutamanya dihujung minggu atau cuti umum dengan pengunjung yang menempah 2-3 bulan lebih awal .

Contoh wakaf yang praktikal dan menarik...

Kemudahan lain disediakan sila klik gambar homestay disebelah kanan atas blog ini. Klik gambar bunglow untuk homestay premium dan klik gambar apartment untuk homestay standard.

4 comments:

  1. Wahhh... kalau dah siap sure cantik. i loike..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAK PASTILAH SAMADA BETUL-BETUL CANTIK BILA DAH SIAP NT nm, SB SY GUNA BAHAN TERPAKAI...

      Delete
  2. macam Airasia aje kena book awal .. Alhamdulillah murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha Tauke Ali...raya ni mailah menginap di EP homestay pergi dan balik Muar/Penang tidor di Rawang...tauke punya pasal special rate ..tp kena book awal takut dah penuh...kalu nk tdo di wakaf yg baru siap pun ok...free..

      Delete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK