Sunday, April 8, 2012

Tahniah Liyana Latep--From zero to passion...


Hu..hu terharu wa beb. Nampak gaya aku dah terkena jangkitan sindrom penyakit pakcik-pakcik, makcik-makcik...lebih lagi bila duduk sorang-sorang, terpandang foto lama anak-anak..sayu hati...cuba mengelak..datang balik..ish..ish. Begitulah kot perasaan mak ayah kita terhadap anak-anak bila berjauhan. Mujur sekarang zaman canggih, dapat le mengikuti perkembangan anak-anak walaupun dari kejauhan...

Rasanya baru saja menyekolahkan anak di tadika ..tup-tup dah tahun 3 di U sekarang..Tadika anak sulong, paling aku ingat berbanding anak yang lain, maklumlah anak pertama...seawal usia 4 tahun dah aku masukkan ke tadika.., hari-hari  menanya perkembangan pembelajaran anak.. Ya Allah, bila melihat keletah kanak-kanak berusia 4 tahun sekarang, terasa menyesal pula dulu seolah-olah memaksa anak boleh membaca dengan segera..Dulu anak sulung aku ni lambat pandai cakap berbanding kawan-kawan sebaya..Umur tiga tahun cakap pun pelat-pelat..he he..

Itu dulu..sekarang dah pandai tangkap gambar dan menang..ha ha..



Pertandingan “one picture thousand words” GROUP A 1) Setiap penyertaan akan dinilai 50% undian (di Fanpage PCI) dan 50% dari pihak juri pertandingan. 2) Tempoh masa untuk ‘like’ di facebook adalah dari 18hb hingga 25 hb. Peserta dikehendaki : 1) mempromosi foto anda kepada rakan-rakan facebook yang lain untuk me...


Keputusannya....


Tempat pertama : NAMA : ANIS NADIA ISMAIL

TAHUN PENGAJIAN : TAHUN 2 PERGIGIAN

TEMA : THEATRE OF LIFE


From zero to passion..alhamdulillah for this special gift..:D

NAMA: LIYANA BINTI LATEP

TAHUN PENGAJIAN: TAHUN 3 PERUBATAN

TEMA YANG DIPILIH: WORLD: IF ...


Tahniah lah...!

4 comments:

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK