Saturday, October 15, 2011

Ride Cuti-Cuti 1Malaysia...1

Peluang terbaik untuk menyertai konvoi jelajah Utara dan Timur Semenanjung Malaysia. Ada peluang muka masuk TV3., mana tau korang terpilih untuk di wawancara...tapi kalau jawab tergagap-gagap  jangan harap muka keluar TV ha.. ha.

Berikut mesej yang aku perolehi dari rakan bikers. Tengah hari tadi aku berkesempatan singgah di bilik pameran Big Bike Shop dan disahkan sendiri oleh wakil penganjur bersama Pak Berahim...apa lagi daftarlah segera sebab tempat terhad. Aku tolong war-warkan walaupun aku sendiri tak dapat join sebab dah ada pogram lain pada tarikh tersebut.

Pogram Ride Cuti-Cuti 1Malaysia Suprbike Rally jelajah Utara-Timur anjuran bersama Kementerian Pelancongan, Media Prima Bhd dan Big Bike Shop


Laluan : Sri Pentas-Cameron Highland-Gunung Jerai-Grik-Jeli-Kota Bahru-K.Trg-Cherating-Tmn Negara-Raub.


Tarikh: 2-10Hb Disember 2011 (8H9M) Kalau tak dapat join sepenuhnya boleh join sebahagian..tapi bayaran penuh...nampak macam berbaloi je dengan pakej yang ditawarkan.


Yuran Penyertaan : RM450/kepala, Termasuk 9 helai t-shirt, penginapan hotel 1 bilik 2 orang, petrol percuma sepanjang pogram, sarapan, makan tengahari dan malam, back up servis, ambulance, marshal, polis escort, cabutan bertuah dll


Penyertaan terhad 70 motorsikal 500cc keatas. boleh bawa pembonceng.


Keterangan lanjut boleh berhubung dengan en Ibrahim Big Bike Shop 03-89449822/ 016-2007888




Apa lagi...! Daftarlah segera...!

7 comments:

  1. Hasmizal, ajak geng utara sambut konvoi di Gunung Jerai..

    ReplyDelete
  2. Kak Zimah, waktu tu cikgu di Kalimantan kan..? selamat berekspidisi...

    ReplyDelete
  3. apa lagi cddin daftarlah segera sebelum terlepas..

    ReplyDelete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK