Wednesday, December 29, 2010

Foto Kembara Seoul-Part 1



selepas check in KLIA...



Pemandangan KLIA dari terminal..


Pemandangan dari bas lebuhraya Jakarta, menuju ke hotel transit...




Warong kecil, warong bergerak.. dicelah-celah kemacetan boleh order makanan...bagi yang ingin mencuba..
Tut.tut.. dan Jakarta berpadu satu..

Machet pak Jakarta...




makan..makan.makan..di Jakarta


Sementara tunggu flight di Sukarno Hatta ke Incheon.. berfb dulu


Anak-anak layan game, aku membuta , flight 6 jam ke Seoul, lama ...



Baru tiba di Incheon Airport, pertama kali rasa dinginnya musim sejuk...




ha.ha..tengok Anak bongsu sudah kasi padam dia punya mukaa... Anak bujang aku.. aku yang pendek atau dia yang tinggi he. he..






Di perkarangan Muzium Tamadun Korea...






Ini le barang-barang kat muzium tamadun Korea, takdalah hebat sangat..tamadun yang masih muda...

SPM result tak dapat lagi dah dapat hadiah bawak jalan-jalan...Calon pelajar serba boleh MRSM Pasir Salak nih..Akan ikuti pogram SPC Mara di Unikl...





Seoul at night..









Melawat Seoul Tower, KL Tower..? Cuaca sejuk membezakan keduanya..

2 comments:

  1. Wahaha..best tu dapat berjalan-jalan ke negara lain seisi keluarga :)

    ReplyDelete
  2. hadiah anak-anak...masa anak-anak kecil lah kena bawa berjalan bersama-sama..bila dah besar memg sukar dapat bersama mcm nih...ini pun sorang tak dpt ikut sb belajar jauh..

    ReplyDelete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK