Saturday, December 4, 2010

Streamyx Down..

Leceh betul. Dah dekat 2 minggu masalah ini tak selesai lagi..sekejap je ada pastu memanjang line down..banyak kali dah aku buat aduan..tapi hanya janji yang aku dapat..akan hantar orang untuk siasat dan baik pulih..

Apabila banyak urusan dah dibuat melalui internet rasa susah benar bila servis takda.. Macam handfone, aku rasa ramai jugak yang lebih rela tertinggal bawak dompet dari tertinggal bawa handfhone nih..

Mujur blog aku tak popular kalau tak mesti ramai yang hempas komputer sebab bila buka blog cuma dapat baca post lama..ha ha..

1 comment:

  1. alternativenya....broadband....tapi kekadang broadbang ni pun dok sangkut-sangkut juga...

    ReplyDelete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK