Tuesday, July 12, 2011

Ride Santai UPSI, Tanjong Malim...

Acara tertutup, kawan aku Acong  kebetulan kenalan rapat penganjur...kalau acara terbuka mau mencecah ribuan peserta.., penyertaan percuma..makan percuma..ada cabutan bertuah...trek best..kira berbaloi lah join walaupun jauh...


2 in 1...sedar-sedar air parit ni bertukor kaler..wei ko kencing yea...?!

Antara rintangan yang disajikan ditrek ini...


Tak larat tolak...jangan menaya diri...kita ride santai..

Pompuan sekarang memang handal-handal belaka...aku dah mengengkang tolak basikal naik bukit..diorang masih sengih-sengih berlari lagi...ha haa...Syabas...

Cepat-cepat...! kat hulu dah mula hujan..nanti ada yang hanyut ke kuala...kena bedal kepala air deras...!

Daripada hampir 500 peserta, wa takdalah jauh tertinggal ..dapat gak top 300..not bad apa...mereka semua orang muda..daripada ramai yang bertegur sapa boleh katakan majoriti panggil wa abang...yea..yea memang wa  lebih senior.., takpa..takpa...korang jalanlah dulu...kah..kah..

2 comments:

  1. Wahaha.. best la dapat ride macam ni :D

    ReplyDelete
  2. 2 in i hanif, sambil berseronok dapat juga bersenam...24hb ni ada ride 60km di Broga, Semenyeh..jomlah join..

    ReplyDelete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK