Thursday, December 8, 2011

Duty Roaster...





He he..ada korang buat peringatan macam ni kat anak-anak korang...?. Zaman serbih canggih ni, setakat ingatan secara lisan tak berapa nak menjadi..kena peringat di skrin saver komputer., bila budak budak nak guna komputer segera terpandang tugasan masing-masing...Bila masing-masing ralit mengadap komputer segala pesanan entah kemana...beberapa malam pintu rumah kami ternganga tak berkunci, gara-gara lupa. Kita nak kunci awal, kata ada yang nak keluar masuk rumah...ish.ish.. Semua tugasan anak-anak..tugasam mak bapak...?..ha ha..mak bapak sibuk mencari rezeki...!

2 comments:

  1. Kena attach kat email, post di akaun Facebook & hantar khidmat pesanan ringkas (SMS) ke telefon masing-masing :D

    ReplyDelete
  2. Kena bagi scheduled with alarm nie..baru kurang kelekaan sket. Bukan bebudak jer yg lupa, mak bapak budak kat tempat kerja saya pun sama, pelupa. Jenuh nak ingatkan selalu..

    ReplyDelete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK