Wednesday, November 10, 2010

PESERTA TERJAH 1MALAYA bersama x9..

Inilah gambar peserta x9 yang mengikuti ride kali ini...



Aku..x9 Evo 200



Achit..x9 Amalfi..betul-betul hardcore rider. Psst..ada dua KDN nih..ini yang mengkagumkan kami..Selalu aku dengar riders merungut susah dapat permit KDN,tapi brader ni dalam KDN 2 nak bersalin dia masih mampu ride bersama geng lain. Alasan dia simple je.. KDN 1 kan ada boleh tengok..perghh..! Bila kitorang tanya apa tips dan pengeras..yang penting KERAAS..! kah ..kah..! Maaf brader Achit yea,sekadar berkongsi tips bersama riders lain..



Man770 x9 Amalfi



Mantem x9 Amalfi


Kepada yang lain jomlah join untuk ride akan datang..

Ikuti coretan ride Day 1 dan Day 2 di post berikut..

2 comments:

  1. tahniah kpd the Magnificient Four!
    hati mmg geram nak ikut sebenarnya, tp malang ada tugas yg terpaksa dilakukan walaupun ketika itu hari cuti umum, huhuhu sedih...

    ReplyDelete

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK