Monday, September 26, 2011

Ride Titian Kasih OKU PDK Lenggeng...

Pada  9hb Okt 2011-Ahad akan ada ride amal ke Lenggeng Negri Sembilan anjuran PDK Lenggeng. Pada aku aktiviti ini  sangat bagus. Elok diperbanyakkan . Daripada ride tak tentu hala ngabiskan bunga tayar, lebih baik ikut program seperti ini..Ibarat kopi pra campor 3 in 1 . Aktiviti riding yang diselitkan dengan aktiviti amal dapat memberi manfaat kepada motor, diri dan orang yang diziarahi. Bukan setakat kanak-kanak teruja dengan kehadiran geng bermotor, orang dewasa pun syok sama cuma diorang ni takdalah galak sangat macam kanak-kanak tu. Malu-malu kucing wei...

Kepada brader- brader motor jangan cuak  kalau motor anda menjadi tumpuan. ha ha..klik..klik klik habislah calar motor bebudak ni berposing siap panjat-panjat nak ambik gambor he he...takpa-takpa biorkan..Alaa diorang bukan selalu dapat peluang macam ni..kalau takda pogram seperti ni mungkin mereka teragak-agak nak menegur kita., nampak macam sombong je...

Tapi yang tak best kepada mamat motor ni pun ada...motor yang menjadi tumpuan., senyum  meleret le  tuan punya. kena pulak tuan punya hensem , pergh..kerek la dia wei. Yang tak jadi tumpuan..takpalah.., kita duduk bahagian belakang-belakang aja lah yea...kah..kah..!

Kepada geng motor diluar sana yang nak join tolong beri nama sebelum 7hb Oktober 2011 berserta bayaran RM40, yang nak berderma lebih dialu-alukan.. Pendaftaran boleh di buat di Speed Xtreme Nilai. Negri Sembilan. Penganjur nak buat persediaan jumlah tetamu.

Apa lagi..Jom kita join...!




No comments:

Post a Comment

CUTI CUTI

Korea - December 29, 2010 Slideshow: Nor’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Seoul, South Korea was created by TripAdvisor. See another Seoul slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM TENGOK